Kerstconcert

In de Sionskerk aan de Treubstraat 101 te Nunspeet wordt zaterdag 25 november 2017 het Classic Night Concert uitgevoerd. In het eerste deel wordt het kerstoratorium Oratorio de Noël uitgevoerd. Medewerking hieraan wordt verleend door Vocaal Ensemble Annemarie & The Pelgrims Voice en de solisten Annemarie de Jong, Carla Martens, Gerrit van der Heide en Aart van der Snoek.

Na de pauze is er de uitvoering van The Promise of Christmas. Uitvoerenden zijn de vijftien solisten van Vocaal Ensemble Annemarie & The Pelgrims Voice, veertien instrumentalisten (waaronder Marjella) van het ensemble Passione, de sopraan en alt Carla Martens, de tenor Fokko de Bruine en de bas Aart van der Snoek.

De aanvang is om 20.00 uur. Kaarten kosten in de voorverkoop 12,50 en aan de ingang van de kerk 15 euro. Kaarten zijn te reserveren in de Evangelische Boekhandel Blijmare aan de Marktstraat en via: B.v.d.perk41@gmail.com