Geef je op voor dwarsfluitles in het nieuwe seizoen

De zomervakantie is begonnen, de laatste lessen zijn gegeven. Het was een bijzonder seizoen, waarin mijn leerlingen filmpjes hebben gemaakt en opgestuurd zodat ik tips kon geven en waarin ik via Skype les heb gegeven. Super fijn was het dan ook dat al mijn leerlingen een eigen inlog hebben en daarmee in hun online schrift kunnen inloggen op mijn website. Zij (en ik) waren dus al gewend om alles, behalve de les zelf, online te doen! Gelukkig konden de lessen de laatste weken weer ‘gewoon’ bij mij thuis gegeven worden en konden we weer fijn samen spelen! Steeds een kwartier ertussen om de deurklink te ontsmetten en om te luchten.

Vanaf 17 augustus 2020 begint het nieuwe les seizoen weer. Wil je ook graag les van mij? Meld je dan nu alvast aan, zodat ik een plekje voor je kan reserveren.