Boekingen

Op zoek naar een professioneel dwarsfluitist voor verschillende gelegenheden?
Vul dan onderstaand formulier in en ik neem z.s.m. contact op.

Het invullen van het formulier is geheel vrijblijvend.
Een gewone email versturen mag ook naar: contact@marjellavanhoudt.nl
Of bel 06-10364257

Aanvullende gegevens

(Indien van toepassing)

Contactgegevens

Dwarsfluitduo Flu&t

Collega's en vriendinnen Petra van den Dolder en Marjella van Houdt hebben elkaar tijdens hun studie aan het conservatorium leren kennen. Privé klikte het zo goed, dat ze besloten hebben om ook op muzikaal vlak samen te werken. Petra en Marjella hebben hun fluitduo wat ze vormen dan ook niet voor niks Duo Flu&T genoemd. Fluit is een logische naam, de uitspraak van Flu&T lijkt op het engelse 'fluently' wat vloeiend betekend en wat iets over de manier van spelen zegt. Daarnaast de 'T' van Tea, een verwijzing naar de vele kopjes thee die door de dames gedronken worden, zowel in de privésfeer als tijdens een zakelijke afspraak. Het duo heeft een programma van ongeveer 2x 30 minuten waarbij muziek en schilderkunst gecombineerd worden.

Kwintet

Marjella heeft tijdens meerdere concerten gespeeld in een ensemble bestaande uit vijf personen. Bent u op zoek naar andere begeleidingsinstrumenten voor uw ensemble, informeer gerust bij mij. Inmiddels heb ik met vele musici mogen samenspelen.

Agenda

Nieuws

Kerstconcert

23 november 2017 | In de Sionskerk aan de Treubstraat 101 te Nunspeet wordt zaterdag 25 november 2017 het Classic Night Concert uitgevoerd. In het eerste deel wordt het kerstoratorium Oratorio de Noël uitgevoerd. Medewerking hieraan wordt verleend door Vocaal Ensemble Annemarie & The Pelgrims Voice en de solisten Annemarie de Jong, Carla Martens, Gerrit van der Heide en Aart van der Snoek. Na de pauze is er de uitvoering van The Promise of...... Lees meer
Lees hier meer nieuwsberichten.