Marjella solo

Met regelmaat wordt Marjella gevraagd om als solist of in een ensemble een koorbegeleiding op zich te nemen. Dit vind ze erg leuk om te doen. Is uw koor op zoek naar een fluitist, dan kunt u nu contact opnemen met Marjella door hieronder op ‘boekingen’ te klikken. Indien u ook op zoek bent naar andere instrumentalisten, kan Marjella andere musici aanbevelen met wie ze in het verleden met succes heeft samen gewerkt.

Dwarsfluitduo Flu&t

Marjella heeft samen met collega en vriendin Petra van den Dolder het duo Flu&T gevormd.
Samen gaven we concerten waarbij wij schilderkunst en muziek combineren; we laten diverse schilderijen zien en spelen duetten die zijn gecomponeerd in de tijd dat het schilderij geschilderd is. Uiteraard lichten we enkele kenmerken van beide disciplines toe.

Kwintet

Marjella heeft tijdens meerdere concerten samen gewerkt met vier andere musici, een fluit, hobo, harp en bas.

Agenda

Nieuws

Kerstconcert

23 november 2017 | In de Sionskerk aan de Treubstraat 101 te Nunspeet wordt zaterdag 25 november 2017 het Classic Night Concert uitgevoerd. In het eerste deel wordt het kerstoratorium Oratorio de Noël uitgevoerd. Medewerking hieraan wordt verleend door Vocaal Ensemble Annemarie & The Pelgrims Voice en de solisten Annemarie de Jong, Carla Martens, Gerrit van der Heide en Aart van der Snoek. Na de pauze is er de uitvoering van The Promise of...... Lees meer
Lees hier meer nieuwsberichten.